Χρώμα για Ύφασμα/Μπατίκ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Acrilex Fabric Paint Fluo 37ml

Xρώμα για ύφασμα σε fluo αποχρώσεις.Για χρήση σε στεγνό καθαρό ύφασμα .Να πλένεται 72 ωρες μετά την εφαρμογή.Σε συνθετικά υφάσματα να δοκιμάζεται πρίν την τελική εφαρμογή.
€1,80 με ΦΠΑ

Μαρκαδόρος για ύφασμα Αcrilex

Μαρκαδόρος κατάλληλος για ύφασμα.Δεν βγαίνει με το πλύσιμο αν εφαρμοστεί σε βαμβακερές επιφάνειες.Για μέγιστη ακρίβεια και ζωντανό χρώμα!Το ύφασμα να πλένεται μετά απο διάστημα 72 ωρών απο τη χρήση του μαρκαδόρου.
€1,90 με ΦΠΑ

Acrilex Aquarella Silk 60ml

Λεπτόρευστο χρώμα για ύφασμα σε 42 ζωηρές αποχρώσεις. Aνθεκτικό στο πλύσιμο. Για μετάξι και λεπτά υφάσματα. Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων. Για συνθετικά υφάσματα προτείνεται δοκιμή πριν τη χρήση. Έτοιμο για χρήση αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.
€2,00 με ΦΠΑ

Acrilex Fabric Outliner 20ml

Υγρό με μυτερό απλικατέρ για δημιουργία περιγράμματος και απομόνωση περιοχών σε υφάσματα που πρόκειται να εφαρμοστεί το Αcrilex Aquarella silk για μεγάλη ακρίβεια και αποφυγή διαρροών.Οδηγίες χρήσης.Στο ύφασμα που πρόκειται να ζωγραφίσετε με Αcrilex Aquarella silk ''σχεδιάστε'' την περιοχή που δεν θέλετε να χρωματιστεί με τη μύτη του Fabric Outliner,φροντίζοντας να μην υπάρχουν κενά στις γραμμές σας.Περιμένετε να στεγνώσει,και σιδερώστε απο την ανάποδη.Η επιφάνεια ειναι έτοιμη για ζωγραφική.
€0,90 με ΦΠΑ

Acrilex Fabric Paint 37ml

Xρωμα για ύφασμα σε 68 αποχρώσεις. Έτοιμο για χρήση, αλλά αν χρειαστεί αραιώνεται με νερό ή με το 500. Aδιαφανές και ματ αποτέλεσμα με μέγιστη αντοχή στο φως και το πλύσιμο. Δεν χρειάζεται σιδέρωμα για τη σταθεροποίηση του χρώματος, αλλά να πλένεται 72 ώρες μετά την εφαρμογή.
€1,90 με ΦΠΑ

Acrilex Fabric Paint Metallic 37ml

Xρώμα για ύφασμα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Για χρήση σε στεγνό καθαρό ύφασμα. Να πλένεται 72 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε συνθετικά υφάσματα να δοκιμάζεται πριν την τελική εφαρμογή.
€1,90 με ΦΠΑ