Χρώματα Τυπώματος

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

aqua LINOPRINT 120ml

Η aqua LINOPRINT είναι η σειρά υψηλης ποιότητας χρωμάτων τυπώματος νερου της εταιρίας Schmincke.Oι 17 αποχρώσεις της σειράς έχουν σαν βάση τους την Αραβική Γόμμα και οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που χρησιμοποιούνται ,εξασφαλίζουν άριστη αντοχή στο φώς και βάθος στο χρώμα.Ολες οι αποχρωσεις προσφέρονται για προσμίξεις ,αλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτούσιες.Αραιώνονται με νερο και ο χρόνος στεγνώματος τους ειναι περίπου τα 15 λεπτά.
$11.56 με ΦΠΑ

aqua LINOPRINT 250ml

Η aqua LINOPRINT είναι η σειρά υψηλης ποιότητας χρωμάτων τυπώματος νερου της εταιρίας Schmincke.Oι 17 αποχρώσεις της σειράς έχουν σαν βάση τους την Αραβική Γόμμα και οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που χρησιμοποιούνται ,εξασφαλίζονυ άριστη αντοχή στο φώς και βάθος στο χρώμα.Ολες οι αποχρωσεις προσφέρονται για προσμίξεις ,αλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτούσιες.Αραιώνονται με νερο και ο χρόνος στεγνώματος τους ειναι περίπου τα 15 λεπτά.
$16.87 με ΦΠΑ

aqua LINOPRINT 35ml

Η aqua LINOPRINT είναι η σειρά υψηλης ποιότητας χρωμάτων τυπώματος νερου της εταιρίας Schmincke.Oι 18 αποχρώσεις της σειράς έχουν σαν βάση τους την Αραβική Γόμμα και οι υψηλής ποιότητας χρωστικές που χρησιμοποιούνται ,εξασφαλίζονυ άριστη αντοχή στο φώς και βάθος στο χρώμα.Ολες οι αποχρωσεις προσφέρονται για προσμίξεις ,αλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτούσιες.Αραιώνονται με νερο και ο χρόνος στεγνώματος τους ειναι περίπου τα 15 λεπτά.
$5.78 με ΦΠΑ

Water Soluble Block Printing Colours 250ml

Σειρά υψηλης ποιότητας χρωμάτων τυπώματος νερου της εταιρίας Daler Rowney.Σε 14 αποχρωσεις που προσφέρονται για προσμίξεις ,αλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτούσιες.
$12.98 με ΦΠΑ

Hawthorn Stay Open Ink 225gr

Μελάνια τυπώματος λαδιού Stay Open.Iδανικά για χαρακτική σε τσίγγο/χαλκό.
$14.04 με ΦΠΑ

College® Linol 75 ml

Αυτό το άοσμο και υδατοδιαλυτό χρώμα τυπώματος είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια εύκολη εισαγωγή στην τεχνική της λινοτυπίας. Τα επιλεγμένα χρώματα προσφέρουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα εκτύπωσης όταν χρησιμοποιούνται απευθείας από το σωλήνα ή αναμειγνύονται μεταξύ τους και είναι κατάλληλα για εκπαιδευτικούς σκοπούς χάρη στις ιδιότητες χρώματος και την καλή σχέση ποιότητας τιμής. Η παλέτα χρωμάτων μπορεί να επεκταθεί εκτενώς χάρη στην δυνατότητα ανάμειξης των χρωμάτων.
$4.13 με ΦΠΑ