Χρώματα

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Gloss Decorative Paint 37ml

Γυαλιστερά χρώματα κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις.Ιδανικά για ξύλο ,κεραμικό ,πλαστικό ,πολυεστέρα,φελλο,δέρμα,γυαλί,αλουμίνιο,τσίγγο.Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό.Γυαλιστερή υφή,δεν χρειάζονται βερνίκι.Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων.
€1,50 με ΦΠΑ

Matte Decorative Paint 37ml

Ματ χρώματα κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις.Ιδανικά για ξύλο ,κεραμικό ,πλαστικό ,πολυεστέρα,φελλο,δέρμα,γυαλί,αλουμίνιο,τσίγγο.Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό.Ματ υφή,δεν χρειάζονται βερνίκι.Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων.
€1,50 με ΦΠΑ

Craquelex Paint 37ml

Χρώματα για εφέ κρακελέ έτοιμα για χρηση σε 17 αποχρώσεις και 2 μεταλλικές.Αραιώνονται με νερό αν χρειαστεί.Οδηγίες χρήσης: Eφαρμόστε μια στρώση Craquelex Paint , στην επιθυμητή επιφάνεια (προετοιμασμένη με ακρυλικό )και περιμένετε να στεγνώσουν εντελώς.Χρόνος στεγνώματος 2-72 ώρες.
€1,50 με ΦΠΑ

Acrilex Metal Colors 37ml

Xρώματα σε μεταλλικές αποχρώσεις με λαμπερό ιριδίζον τελείωμα, κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις. Ιδανικά για ξύλο, κεραμικό, πλαστικό, πολυεστέρα, φελλό, δέρμα, γυαλί, αλουμίνιο, τσίγκο. Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό.Ματ υφή,δεν χρειάζονται βερνίκι. Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων. Γρήγορο στέγνωμα.
€1,90 με ΦΠΑ

Acrilex Metal Colors 60ml

Xρώματα σε μεταλλικές αποχρώσεις με λαμπερό ιριδίζον τελείωμα, κατάλληλα για διακοσμητικά σχέδια και μοντελισμό σε 20 αποχρώσεις.Ιδανικά για ξύλο ,κεραμικό ,πλαστικό ,πολυεστέρα,φελλο,δέρμα,γυαλί,αλουμίνιο,τσίγγο.Έτοιμα για χρήση αλλά αν χρειαστεί αραιώνονται με νερό.Ματ υφή,δεν χρειάζονται βερνίκι.Αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων.Γρήορο στέγνωμα.
€2,90 με ΦΠΑ

Bάση για Kρακελέ Acrilex 37ml

Bάση για τη δημιουργία εφέ κρακελέ σε επιφάνειες όπως ξύλο ,πλαστικό,mdf,κεραμικό κ.τ.λ.Έτοιμο για χρήση. Οδηγίες χρήσης :Με ένα μαλακό πινέλο απλώστε τη βάση για κρακελέ και περιμένετε να στεγνώσει (το στέγνωμα θα διαρκέσει περίπου 5').Στη συνέχεια απλώστε το χρώμα κρακέλε και το εφέ θα εμφανιστεί με το στέγνωμα (σε περίπου 2 ώρες).
€1,20 με ΦΠΑ