Σέτ παστέλ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Σετ λαδοπαστέλ Sinoart

Σετ των 12,18 ή 24 τμχ.
$2.24 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels cardboard,set 10 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Scmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων ,προσφέρεταιι να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις.Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ωστε να περιέχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου καθαρή χρωστική.Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση ,χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως.Περιεχει 10.
$28.20 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels cardboard,set 15 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Scmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων ,προσφέρεταιι να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις.Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ωστε να περιέχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου καθαρή χρωστική.Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση ,χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως.Περιεχει 15.
$42.36 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels cardboard,set 30 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Scmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων ,προσφέρεταιι να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις.Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ωστε να περιέχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου καθαρή χρωστική.Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση ,χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως.Περιεχει 30.
$84.96 με ΦΠΑ

Schmincke soft pastels wooden box,set 45 pastels

Η σειρά Pastel της εταιρίας Scmincke με τις υψηλής συγκέντρωσης χρωστικές και την γκάμα 400 αποχρώσεων, προσφέρεται να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Τα κομμάτια παράγονται χείροποίητα και περιέχουν τη χαμηλότερη δυνατή ποσότητα συγκολλητικών ουσιών ώστε να αποτελούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από καθαρή χρωστική. Αυτό τους προσδίδει μία λεπτή αίσθηση, χωρίς να χάνουν σε ένταση χρώματος και αντοχή στο φως. Περιέχει 45 παστέλ.
$148.68 με ΦΠΑ