Επιδαπέδια καβαλέτα

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Kαβαλέτο Cappelletto με μανιβέλα CS-300

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με αποσπώμενη μανιβέλα για εύκολο και γρήγορο κατέβασμα και ανέβασμα του έργου ανεξάρτητα από το βάρος του. Έργο έως και 235 cm μπορεί να στερεωθεί πάνω του χάρη στο πτυσσόμενη επάνω λαβή του. Διαθέτει 4 ροδάκια για εύκολη μετακίνηση αλλά και μεταλλικά στοπ για την πλήρη ακινητοποίηση του στο δάπεδο. Με ράφι κάτω από το τελάρο αλλά και 2 αποσπώμενα συρτάρια στα πλάγια. Ένα καβαλέτο άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€780,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-200BIS

Επιδαπέδιο καβαλέτο απο βερνικωμένο ξύλο οξιάς.Διαθέτει 4 ροδάκια με στόπ για ευκολη μετακίνηση.Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει εργο εως και 357cm(απο το δάπεδο).Με διπλό ράφι ,ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω απο αυτό.Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα ,τον εργονομικό σχεδιασμό ,την ευκολία στη χρήση αλλα και την κομψότητα του.Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιό υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€225,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-200

Επιδαπέδιο καβαλέτο απο βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει έργο έως και 357cm(από το δάπεδο). Με διπλό ράφι, ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό. Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό ,την ευκολία στη χρήση αλλά και την κομψότητα του. Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€210,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-20

Επιδαπέδιο καβαλέτο από βερνικωμένο ξύλο οξιάς. Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος που μπορεί να συγκρατήσει έργο έως και 250m (από το δάπεδο). Με διπλό ράφι, ένα για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω από αυτό.Το επάνω ράφι μπορεί να συγκρατήσει έργο έως 45 mm βαθύ. Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Ένα καβαλέτο που ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα ,τον εργονομικό σχεδιασμό, την ευκολία στη χρήση αλλά και την κομψότητα του. Άριστης κατασκευής που θα ικανoποιήσει ακόμη και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
€170,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-100BIS

Επιδαπέδιο καβαλέτο απο ξύλο οξιάς.Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος.Με διπλό ράφι ,ένα στο επάνω μέρος για να συγκρατεί το τελάρο και ένα κάτω απο αυτό για μολύβια,σβήστρες,πινέλα ,χρώματα κ.τ.λ.Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Ένα καβαλέτο ελαφρύ,εύχρηστο αλλά και στιβαρό,ιδανικό για μικρά εργαστήρια χωρίς να χάνει απο την λειτουργικότητα του ,σε χαμηλή τιμή!
€120,00 με ΦΠΑ

Kαβαλέτο Cappelletto CS-100

Επιδαπέδιο καβαλέτο απο βερνικωμένο ξύλο οξιάς.Με πτυσσόμενη λαβή στο πάνω μέρος.Με ράφι για να συγκρατεί το τελάρο .Με μεταλλικό σύστημα ρύθμισης του ύψους. Ένα καβαλέτο ελαφρύ,εύχρηστο αλλά και στιβαρό,ιδανικό για μικρά εργαστήρια χωρίς να χάνει απο την λειτουργικότητα του ,σε χαμηλή τιμή!
€115,00 με ΦΠΑ