Βερνίκι για ακρυλικό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Gloss varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Γυαλιστερό, διαφανές, ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
$12.98 με ΦΠΑ

Neutral varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Oυδέτερη γυαλαδα, διαφανές,ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
$12.98 με ΦΠΑ

Matt varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Mατ, διαφανές, ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
$12.98 με ΦΠΑ

Universal varnish AEROSPRAY, glossy 400ml

Γυαλιστερό βερνίκι σε σπρέι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια: 8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές .Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$14.99 με ΦΠΑ

Universal varnish AEROSPRAY, satin-matt 400ml

Σατινέ-Ματ βερνίκι σε σπρέι με φιλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια: 8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες,gouache:1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$14.99 με ΦΠΑ

Universal varnish AEROSPRAY, matt 400ml

Ματ βερνίκι σε σπρέι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις. Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος (Λάδια: 8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα ). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές .Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$14.99 με ΦΠΑ

Universal varnish, satin-matt

Σατινέ-Ματ βερνίκι με φίλτρα προστασίας UV για μικτές τεχνικές και πολλαπλές χρήσεις. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache, φωτογραφίες και ψηφιακές εκτυπώσεις.Το βερνίκι να εφαρμόζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση του στεγνώματος ( Λάδια:8-12 μήνες, ακρυλικά: 3 μέρες, gouache: 1 μέρα). Μετά το στέγνωμα το βερνίκι μπορεί να απομακρυνθεί με Varnish remover, νέφτι ή white spirit. Διαφανές. Δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα.
$7.67 με ΦΠΑ

Acrylic lacquer, γυαλιστερό

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά. Γυαλιστερό, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
$6.25 με ΦΠΑ

Acrylic lacquer σατινέ-γυαλιστερό

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά. Σατινέ, διαφανές, άοσμο. Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση, αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο. Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
$6.25 με ΦΠΑ