Βερνίκια

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

Varnish remover 200ml

Υγρό για την απομάκρυνση του βερνικιού από επιφάνειες ζωγραφισμένες με λάδι. Εμποτίστε ένα μαλακό μικρό πανί με το Varnish remover και τρίψτε ελαφρά με κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια. Συνίσταται να δοκιμάσετε το varnish remover σε μια μικρή περιοχή του έργου (όπως κάποια γωνία του) πριν προχωρήσετε σε εκτενή χρήση.Προσοχή:Σε έργα μεγάλης αξίας παρόμοιες τεχνικές θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο από κάποιον επαγγελματία στη συντήρηση!
€12,50 με ΦΠΑ

Acrylic lacquer glossy

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά.Γυαλιστερό, διαφανές ,άοσμο .Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση ,αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο.Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€5,30 με ΦΠΑ

Acrylic lacquer satin glossy

Προστατευτικό βερνίκι νερού για ακρυλικά.Σατινέ, διαφανές ,άοσμο .Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση ,αλλά μπορεί να αραιωθεί με νερό.Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο.Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€5,30 με ΦΠΑ

Daler-Rowney Acrylic Soluble Gloss Varnish

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά.Γυαλιστερό, διαφανές ,άοσμο .Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση ,αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι/τερεβινθίνη.Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο.Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€5,90 με ΦΠΑ

Daler-Rowney Acrylic Soluble Matte Varnish

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά.Μάτ, διαφανές ,άοσμο .Δεν κιτρινίζει. Έτοιμο για χρήση ,αλλά μπορεί να αραιωθεί με νέφτι/τερεβινθίνη.Μετά το στέγνωμα το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο.Το έργο είναι ασφαλές για έκθεση σε εξωτερικό χώρο 3 ημέρες μετά το βερνίκωμα.
€5,90 με ΦΠΑ

Gloss varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι. Γυαλιστερό, διαφανές,ελαστικό. Δεν κιτρινίζει και προστατεύει από την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Στεγνώνει γρήγορα.
€11,00 με ΦΠΑ

Matt varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι.Mατ, διαφανές,ελαστικό .Δεν κιτρινίζει και προστατεύει απο την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.Στεγνώνει γρήγορα.
€11,00 με ΦΠΑ

Neutral varnish AEROSPRAY 300ml

Προστατευτικό βερνίκι για ακρυλικά σε σπρέι.Oυδέτερη γυαλαδα, διαφανές,ελαστικό .Δεν κιτρινίζει και προστατεύει απο την UV ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.Στεγνώνει γρήγορα.
€11,00 με ΦΠΑ

Fixative for watercolours AEROSPRAY 300ml

Σταθεροποιητικό σπρέι με αλκοολική βάση για να προστατέψει τα έργα με ακουαρέλα από την υγρασία και τη σκόνη. Διαφανές, δεν κιτρινίζει. Γρήγορο στέγνωμα. Ενδέχεται να αυξήσει τη διαφάνεια των λεπτών χαρτιών ακουαρέλας.
€11,00 με ΦΠΑ